Recept - Kachní prsa na pomerančích
Připravte si šťavnatá kachní prsa na pomerančích.
Tímto univerzálním kuchařským nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nakrájíte, nasekáte a nakostičkujete zeleninu, maso, houby a mnoho dalšího.
Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně.
Nože mají tloušťku čepele 2 mm a úhel broušení 22 stupňů. Jsou kované ručně !
Nože není vhodné dávat do myčky na nádobí!
Návod jak se o nože správně starat si můžete stáhnout ve formátu PDF pod obrázkem.
Popis produktu:
Parametry produktu:
Ručně kovaný nůž Santoku - Olive z japonské oceli s elegantní a pohodlnou rukojetí z olivového dřeva. Jedná se o japonskou obdobu klasického kuchařského nože, který znáte z evropské kuchyně. Oproti…
V pěti vrstvách ručně kovaný kuchařský nůž z japonské oceli VG10 a olivového dřeva, zabalený do exkluzivní krabice z páleného dřeva. Speciální a nápaditá kolekce nožů FORGED, která vyniká kvalitním…
Luxusní set základních nožů do každé kuchyně. Nože jsou ručně vyrobeny ze špičkové japonské oceli v kombinaci s tvrdým olivovým dřevem.
Ručně kovaný nůž Santoku s ostřím z japonské oceli a rukojetí z olivového dřeva. Univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinek.
Set čtyř steakových nožů z ručně kované japonské oceli, jsou ideální pro milovníky steaků a grilovaného masa.
Pro perfektní ostrost vašich nožů je určena diamantová ocílka robustního vzhledu s rukojetí z olivového dřeva.
Nůž na pečivo se zoubkovaným ostřím 20,5 cm. Nůž je vyrobený ručně z japonské oceli s rukojetí z olivového dřeva.
Porcovací nůž s ostřím z japonské oceli a rukojetí z olivového dřeva. Vhodný na dranžírování (plátkování, filírování) šunky, pečeně, grilovaného masa a jiných potravin.