Weber grilovací zástěra Weber
Grilovací zástěra černá s červeným kotlovým grilem.
Ingredience
4 kachní prsa
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
Ingredience na omáčku:
250 ml pomerančové šťávy
250 ml červeného vína
2 lžíce čerstvého zázvoru
125 ml olivového oleje
2 tobolky drceného kardamomu
1 lžíce cukru
Doba přípravy: 20 minut
Způsob grilování: Přímý středně silný žár (175 - 230°C)
Doba grilování: 16 minut
Grilovací zástěra černá s červeným kotlovým grilem.
Ručně kovaný kuchařský nůž z japonské oceli s rukojetí z olivového dřeva, tzv. nůž šéfkuchaře. Vhodný na krájení všech druhů potravin.
Základní grilovací náčiní z ušlechtilé oceli s měkkým madlem pro lepší úchop.