Recept - Vepřová panenka ve slanince
Skvělý recept, který zaručuje, že vepřová panenka bude chuťově výborná a nevysušená.
Porcovací nůž má dlouhou úzkou čepel a je ideální pro krájení velkých kusů masa, jako je hovězí pečeně, šunka atd. Protože filetovací nůž prořezává přímo svaly, je snadné provádět dlouhé tahy a krájet maso jedním tahem.
Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně.
Nože mají tloušťku čepele 2 mm a úhel broušení 22 stupňů. Jsou kované ručně !
Nože není vhodné dávat do myčky na nádobí!
Návod jak se o nože správně starat si můžete stáhnout ve formátu PDF pod obrázkem.
Parametry produktu:
Ručně kovaný nůž Santoku - Olive z japonské oceli s elegantní a pohodlnou rukojetí z olivového dřeva. Jedná se o japonskou obdobu klasického kuchařského nože, který znáte z evropské kuchyně. Oproti…
V pěti vrstvách ručně kovaný kuchařský nůž z japonské oceli VG10 a olivového dřeva, zabalený do exkluzivní krabice z páleného dřeva. Speciální a nápaditá kolekce nožů FORGED, která vyniká kvalitním…
Set čtyř steakových nožů z ručně kované japonské oceli, jsou ideální pro milovníky steaků a grilovaného masa.
Pro perfektní ostrost vašich nožů je určena diamantová ocílka robustního vzhledu s rukojetí z olivového dřeva.
Nůž na pečivo se zoubkovaným ostřím 20,5 cm. Nůž je vyrobený ručně z japonské oceli s rukojetí z olivového dřeva.
Luxusní set základních nožů do každé kuchyně. Nože jsou ručně vyrobeny ze špičkové japonské oceli v kombinaci s tvrdým olivovým dřevem.
Ručně kovaný kuchařský nůž z japonské oceli s rukojetí z olivového dřeva, tzv. nůž šéfkuchaře. Vhodný na krájení všech druhů potravin.
Ručně kovaný nůž Santoku s ostřím z japonské oceli a rukojetí z olivového dřeva. Univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinek.