Broil King - Stojánek na stehýnka
Nerezový stojan na grilování kuřecích paliček, křidýlek či stehýnek.
Ideální recept na letní párty, kdy se vám sejdou hosté, kde každý má jinou chuť. Někdo to rád pálivé jiný nasládlé. Jak jim všem vyhovět a užít si to? Připravte se na to předem pomocí metody Sous Vide. Kuřecí křidélka připravíte do malých balíčků s různými druhy marinády a když přijdou hosté už je jen hodíte na minutku na gril a budete si společně užívat letní pohodu u stolu.
Ingredience:
30 kousků kuřecích křídel -10ks na jeden druh marinády (záleží ale na počtu vašich hostů).
Česnekovo-medová marináda:
Lehce pikantní grilovací marináda
Ostrá marináda Habanero
(buďte opravdu opatrní při manipulaci s těmito papričkami, nejsou to žádní jemní hoši)
Všechny ingredience smíchejte v mixéru do hladka.
Postup pro Sous Vide:
Vložte čistá křídla po 10 ks do sáčků na vakuování a marinádu nalijte na křidélka. Lehce promačkejte, aby se marináda dostala všude. Udržujte čistý okraj sáčku. Zavakuujte. Vytvoříte si tak tři zavakuované balíčky. Předehřejte vodní lázeň na 71°C. Po dosažení teploty ve vodní lázni ponořte balíčky do lázně (musí zůstat celé ponořeny) a nechte vařit 4 hodiny. Po uvaření je čas na křupavou kůrčičku na grilu.
Postup při grilování:
Předehřejte gril na přímé grilování a na vysokou teplotu cca 200°C. Křidélka vyndejte ze sáčků a vložte najednou na gril. Pozor nepomíchejte si různě namarinované druhy mezi s sebou! Křídla grilujte zprudka z obou stran pouze cca 1-2 minuty než se vytvoří zlatá kůrčička. Podávejte s pečivem a fresh letním salátkem. A hlavně bavte se!
Nerezový stojan na grilování kuřecích paliček, křidýlek či stehýnek.
Ponorný vařič Sous vide G21 Akura s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty. Pro domácnosti i moderní gastro provozy.
Nádoba pro ponorné vařiče Sous Vide o objemu 20l.