Bradley Original Extra Large Smoker - 6 roštů
Bradley Smoker Originál XL je zcela nový model 2018 s šesti rošty k uzení.
Základ chuti potravin vytažených z udíren Bradley pochází z dřevěných briket. Při jejich výrobě jsou použity piliny z tvrdých druhů dřeva. Tyto piliny jsou slisovány dohromady za správné hustoty při přesně kontrolovaném tlaku. Chuť uzených pokrmů se výrazně liší podle toho, který druh dřeva byl použit.
Udírna Bradley spaluje jednu briketku po dobu 20ti minut. Produje přitom čistou chuť dřeve v chladném kouři. Jakmile je jedna briketka douzena, generátor kouře ji automaticky odsune do misky s vodou, čímž zabrání nežádoucímu přepalování popele. Následně si ze zásobníku natáhne další briketku, čímž automaticky udržuje proces uzení v chodu.
Při spalování briketky nevzniká hoření, čímž je zachována pravá chuť vybraného dřeva. Pokud by došlo k vyšší teplotě spalování dřeva, začaly by vznikat nežádoucí plyny a splodiny z hořících pryskyřic. K tomuto ovšem nedochází v udírnách Bradley, takže nemusíte mít obavu, že by tyto jevy změnily dokonalou chuť vašich uzených pokrmů.
Příchutě: Olše, Třešně, Ořech, Javor, Mesquite, Dub, Pekanový ořech, Speciální směs Bradley.
Prodává se v balení po 48 ks - tj. 16 hodin kouře.
Udící brikety vyrobené z čistého lisovaného, tvrdého dřeva pro dokonalou chuť uzených potavin.
Udící brikety vyrobené z čistého lisovaného, tvrdého dřeva pro dokonalou chuť uzených potavin.
Udící brikety vyrobené z čistého lisovaného, tvrdého dřeva pro dokonalou chuť uzených potavin.
Brikety Pacific bland se hodí k uzení ryb a mořských plodů.
Udící brikety vyrobené z čistého lisovaného, tvrdého dřeva pro dokonalou chuť uzených potavin.
Udící brikety vyrobené z čistého lisovaného, tvrdého dřeva pro dokonalou chuť uzených potavin.
Briketky vhodné pro uzení ryb, kachen, hovězího a vepřového masa.
Udící brikety vyrobené z čistého lisovaného, tvrdého dřeva pro dokonalou chuť uzených potavin.
Udící brikety vyrobené z čistého lisovaného, tvrdého dřeva pro dokonalou chuť uzených potavin.
Brikety se hodí zejména k drůbeži, hovězímu, vepřovému i jehněčímu masu.